Browsing by Author Куц, Анатолій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 115  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Активне вугілля у водоготуванні для виготовлення напоївОлійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Прибильський, Віталій Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Коваленко, Олена Олександрівна
1993Ароматичні й смакові добавки на твердий основі значно подовжують зберігання продуктівУсенко, Віталій Олександрович; Баленко, Тетяна Леонідівна; Сапронова, Любов Григорівна; Куц, Анатолій Михайлович
2019Визначення нижньої і верхньої межі діапазону роботи лускоподібних тарілокПрус, Андрій Олегович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
2019Визначення нижньої і верхньої межі діапазону роботи провальних сітчастих тарілокБойчук, В. В.; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
2018Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасуДулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Коваленко, О. О.
2018Використання інуліновмісної сировини для приготування низькокалорійного дієтичного пиваБулій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
1972Вплив гібридних дріжджів на склад і світопоглинальну здатність мелясних бражок (Повідомлення 1)Суходол, Вікторія Хомівна; Шевченко, Анатолій Маркович; Куц, Анатолій Михайлович
2018Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спиртуШиян, Петро Леонідович; Кириленко, Роман Григорович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Єгоров, Сергій; Ярко, Олександр Вікторович; Сиротенко, Олександр
2016Вплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджівГлошанчук, Катерина Олександрівна; Дячик, Юрій Петрович; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна Омелянівна
2005Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражкиКириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Сизько, Валерій Борисович
2012Вітчизняний та світовий досвід України у виробництві пиваДомарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Мельник, Ірина
2006До Європейських стандартівДомарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна
2014Дослідження активності шунгіту, попередньо активованого соляною кислотоюТурчун, Олег Вікторович; Куц, Анатолій Михайлович; Мельник, Зіновій Петрович
2008Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництвіШрам, Людмила; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович
2015Дослідження впливу різних рас дріжджів на зброджування пивного сусла і якість готового пиваКошова, Валентина Миколаївна; Решетняк, Людмила Расуловна; Куц, Анатолій Михайлович
2015Дослідження малопоширених сортів винограду в УкраїніБабич, Ірина Михайлівна; Куц, Анатолій Михайлович; Полешко, Надія Вадимівна
2017Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м’ясних продуктівІванова, Тетяна Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна; Куц, Анатолій Михайлович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Пешук, Людмила Василівна
2018Дослідження руху органічних домішок спирту в процесі брагоректифікаціїУкраїнець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович
2017Дослідження синтезу летких домішок спирту при зброджуванні концентрованого зернового суслаМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Юрченко, Юлія; Коренчук, Катерина Сергіївна
2017Дослідження та підбір оптимального комплексу ферментних препаратів при зброджуванні сусла високих концентраційМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Бондар, Микола Васильович; Ковальчук, Світлана Степанівна