Browsing by Author Кігель, Наталя Федорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2002Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесенняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2009Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіруШульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2003Вплив способу теплової обробки молочної сировини на якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагріванняШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2008Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіруБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2003Вплив терміну зберігання на властивості функціональних молочних продуктівНауменко, Оксана Василівна; Жукова, Ярослава Фридріхівна; Насирова, Гузель Фургатівна; Кігель, Наталя Федорівна
2008Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоціШульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2008Дослідження розповсюдження бактеріофагів на підприємствах молочного профілю УкраїниНауменко, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2013Заквашувальні композиції на основі мезофільних молочнокислих бактерій для простоквашіБугера, Інна; Кігель, Наталя Федорівна
2007Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективиКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
2010Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологіюКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
1997Кисломолочний напій з пектиномЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Кігель, Наталя Федорівна
2011Лактофаги, виділені на молокопереробних підприємствах УкраїниНауменко, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
2006Наукове забезпечення технологій виробництва заквашувальних препаратів для ферментованих молочних продуктівНауменко, Оксана Василівна; Даниленко, Світлана Григорівна; Кігель, Наталя Федорівна
2005Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групиКігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна
2004Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2003Препарат нового поколінняНауменко, Оксана Василівна; Рожанська, Олександра Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
2004Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групиБоднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна