Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 150
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Айва – перспективна сировина для промислового перероблення
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2011
Аналіз процесу сушіння морквяних вичавок в полі НВЧ із застосуванням інтегрованої системи Mathcad
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Мисюра, Тарас Григорович
;
Попова, Наталія Вікторівна
2020
Аналіз ринку рибної продукції України
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2021
Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловості
Горбач, Роман Сергійович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2019
Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Ярошова, Вікторія Михайлівна
;
Кацевич, Роман Володимирович
2021
Антоціани рослинної сировини та їх вплив на організм людини
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Абовян, Софія Олегівна
2023
Бобові, як додаткова сировина для виробництва пресервів підвищеної харчової цінності
Король, Руслан Іванович
;
Сидорук, Дмитро Сергійович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2014
Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного соку
Бессараб, Олександр Семенович
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Мисюра, Тарас Григорович
2023
Визнaчення oптимaльних пaрaметрiв прoцесу пoпередньoї oбрoбки сирoвини при виробництві напівфабрикатів з гарбуза
Черненко, Віктор Юрійович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2023
Визначення оптимальних параметрів процесу попередньої обробки риби хек при виробництві сушеної продукції
Сидорук, Дмитро Сергійович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2023
Визначення органолептичних характеристик соусів на основі вторинних водних біоресурсів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2022
Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2018
Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктів
Вальчук, Андрій Олегович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2010
Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів
Хоменко, С. О.
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
2015
Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв
Карпік, Лариса
;
Писарєв, Максим Григорович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
2020
Використання панцирів креветок у виробництві бульйонів та соусів
Чиженко, Максим Костянтинович
;
Процюк, Дмитро Сергійович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2022
Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктів
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2020
Використання плодів хеномелесу та продуктів його перероблення у виробництві харчових продуктів
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Матко, Світлана Василівна
2014
Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікри
Тесленко, Анастасія Михайлівна
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2017
Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеків
Бандуренко, Галина Михайлівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Бондаренко, Ксенія Іванівна
;
Зварич, Т. В.