Browsing by Author Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 150  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Айва – перспективна сировина для промислового переробленняЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2011Аналіз процесу сушіння морквяних вичавок в полі НВЧ із застосуванням інтегрованої системи MathcadЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна
2020Аналіз ринку рибної продукції УкраїниЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2021Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловостіГорбач, Роман Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2019Аналіз стану рибопереробної галузі в УкраїніЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ярошова, Вікторія Михайлівна; Кацевич, Роман Володимирович
2021Антоціани рослинної сировини та їх вплив на організм людиниЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Абовян, Софія Олегівна
2023Бобові, як додаткова сировина для виробництва пресервів підвищеної харчової цінностіКороль, Руслан Іванович; Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2014Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного сокуБессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович
2023Визнaчення oптимaльних пaрaметрiв прoцесу пoпередньoї oбрoбки сирoвини при виробництві напівфабрикатів з гарбузаЧерненко, Віктор Юрійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2023Визначення оптимальних параметрів процесу попередньої обробки риби хек при виробництві сушеної продукціїСидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2023Визначення органолептичних характеристик соусів на основі вторинних водних біоресурсівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2022Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiїЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2018Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктівВальчук, Андрій Олегович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівХоменко, С. О.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2015Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх стравКарпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2020Використання панцирів креветок у виробництві бульйонів та соусівЧиженко, Максим Костянтинович; Процюк, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2022Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2020Використання плодів хеномелесу та продуктів його перероблення у виробництві харчових продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
2014Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікриТесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2017Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеківБандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Зварич, Т. В.