Browsing by Author Маринін, Андрій Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 130  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Активні стабілізатори у технології емульгованих м’ясопродуктівСтрашинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Грицай, Максим Сергійович
2019Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванніАтанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Ірина Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2020Аналіз існуючих підходів для оцінки ефективності в предметній галузі авіаційного пошуку та рятуванняЧумаченко, Сергій Миколайович; Барбашин, В. В.; Маринін, Андрій Іванович; Мошенський, Андрій Олександрович; Струнін, Ігор Володимирович
2011Антимікробний вплив препаратів наночастинок металів на мікрофлору харчових продуктівОлішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Дашковський, Юрій Олександрович; Ткаченко, Сергій Володимирович; Щербаков, О. Б.
2019Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на корисну модель № 135711)Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2019Білково-жирова емульсія з тваринним білком «Білкозин» (Патент на корисну модель № 135712)Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2015Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2013Біодеградовна полімерна композиція (Патент на корисну модель №76963)Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Лебовка, Микола Іванович; Маринін, Андрій Іванович
2018Біологічна цінність кров’яних ковбас з використанням сухої молочної сироваткиПасічний, Василь Миколайович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Маринін, Андрій Іванович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2017Вивчення впливу електрофізичних методів обробки на мікробіологічні показники харчових продуктівСвятненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2019Вивчення впливу КВЧ-опромінення води на її структурно-енергетичний стан та можливі біологічні наслідки процессуБольшак, Юрій Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович
2012Видалення супутнiх речовин із рослинних олiй з використанням наночастинок оксиду алюмініюОлішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Носенко, Тамара Тихонівна; Дроков, Вісаріон Григорович; Ткаченко, Сергій Володимирович
2015Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганомКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Дмитруха, Наталія Миколаївна
2022Використання гліцину в технології харчових продуктівСтрашинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Грицай, Максим Сергійович
2019Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовахЛогінова, Анна Олегівна; Атанова, Юлія Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2019Використання нанотехнологій в харчовій промисловостіФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович
2012Використання наночастинок оксиду алюмінію для очищення рослинної олії від фосфатидівТкаченко, Сергій Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Носенко, Тамара Тихонівна; Маринін, Андрій Іванович
2017Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молокаСуходольська, Надія Петрівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Маринін, Андрій Іванович; Іщенко, Микола Володимирович
2017Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицієюФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Гончаров, Георгій Іванович