Browsing by Author Матиящук, Андрій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Амінокислотний склад солодів злакових культурБезсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович
2015Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуаційАвдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
2008Використання пароконденсаційної кавітації в умовах консервного цеху АПК «Пуща Водиця»Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Матиящук, Андрій Миколайович; Вишневський, М. С.
2015Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктівМатиящук, Олена Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Андрій Миколайович
2012Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловостіМарценюк, Олександр Степанович; Немирович, Петро Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Пастушенко, Ігор Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович
2006Перспективи використання САПР у навчальному процесі студентівМатиящук, Андрій Миколайович; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна; Наришков, Петро Васильович
2015Підвищення ефективності знезаражування питної води на основі гуанідинвмісних біоцидних полімерних сполукМатиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
2014Підвищення культури безпеки у населення та порядок дій під час повеніАвдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович
2014Підвищення якості підготовки фахівців з питань безпеки харчуванняАвдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Матиящук, Андрій Миколайович