Browsing by Author Матко, Світлана Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 88  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Адсорбція важких металів із яблучного соку природними мінераламиМельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Жестерева, Наталія Анатоліївна
2018Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі кизилуГрушковська, Аліна Олександрівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Шейко, Таміла Володимирівна
2009Вивчення процесу змочування палигорськітаМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович
2017Використання деяких сульфофталеїнових барвників, іммобілізованих на аніоніті АВ-178, для визначення вмісту Pb(II), Cu(II), Hg(II) ТА Zn(II) у фруктових сокахКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Мальований, Мирослав Михайлович
2015Використання насіння сочевиці в технології соусівЛановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2007Використання палигорськіта для оброблення купажу на основі збродженого яблучного сокуМатко, Світлана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Мельник, Зіновій Петрович
2020Використання плодів хеномелесу та продуктів його перероблення у виробництві харчових продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
2014Використання сочевиці для виробництва харчових продуктівМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2020Викристання пасти аронії, як наповнювача для харчових продуктів нового поколінняЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Романів, Володимир Ярославович
2018Вплив теплового оброблення та прянощів на збереженість біофлавоноїдів кизилу при виробництві соусівМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Шейко, Таміла Володимирівна; Ткаченко, Сергій Володимирович
2017Встановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторівМаєвський, Олександр Сергійович; Матко, Світлана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович
2005Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітомМатко, Світлана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна
2007Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінераламиМатко, Світлана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Мельник, Зіновій Петрович
2008Дослідження асептичних властивостей палигорськіта при обробленні яблучного сокуМельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович; Матко, Світлана Василівна
2014Дослідження впливу попереднього оброблення нута та чечевиці на ступінь набуханняЛаврінчук, Юлія; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2015Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусуКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Лановенко, Людмила Василівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна
2020Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментуванняМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Ткачук, Наталія Андріївна; Зоткіна, Лариса Василівна
2014Дослідження кінетики набухання бобів сочевиці при вологотепловому обробленніМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2020Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з морквиРоманів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
2014Дослідження органолептичних показників наповнювача на основі бурякаОгольцов, Дмитро; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович