Browsing by Author Махинько, Людмила Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технологіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Хмелюк, Генадій Олександрович
2011Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Даньшіна, Л. О.; Махинько, Людмила Василівна; Бабіч, Оксана Вікторівна
2005Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технологіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2004Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Піддубний, Володимир Антонович
2012Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тістаМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Мась, П. В.
2012Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціонуМахинько, Валерій Миколайович; Бабіч, Оксана Вікторівна; Махинько, Людмила Василівна
2022Дослідження впливу порошків м’яти і календули на якість жирових начинок для вафельПисаренко, Юлія Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна
2008Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якостіМахинько, Людмила Василівна; Мельничук, Петро Дмитрович; Романовський, Іван Якимович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Валерій Миколайович; Житнецький, Ігор Володимирович
2020Дослідження можливості використання борошна рисового в рецептурах солоних начинок для продуктів коекструзіїМахинько, Людмила Василівна; Тилик, Олексій Вячеславович
2009Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основіКлапко, В. В.; Жигадло, Ю. М.; Махинько, Людмила Василівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2023Дослідження можливості використання обліпихового пюре в технології зефіруБусько, Анастасія Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна
2021Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафельМахинько, Людмила Василівна; Писаренко, Юлія Олександрівна; Чумак, Анастасія Юріївна
2023Дослідження можливості використання порошку сублімованих яблук в технології здобного печиваГолонич, Мирослава Володимирівна; Махинько, Людмила Василівна
2013Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопеченняМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Подобій, Олена Валеріївна; Піонтківська, Марія Олександрівна
2019Ефективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна
2010Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництваМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Козир, Олександр
2010Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організмуМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна
2020Обґрунтування удосконаленої схеми виробництва спеціально випечених панірувальних сухарівМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Мельник, Іван Андрійович
2012Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методуМахинько, Людмила Василівна; Махинько, Валерій Миколайович; Дорошенко, Є. В.
2013Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиноюЧерниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Дідик, І. М.