Browsing by Author Махмудов, Артур Мамедович
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення | Махмудов, Артур Мамедович; Гродська, Катерина Анатоліївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Белемець, Тетяна Олександрівна |
2023 | Визначення поживної та енергетичної цінності кисломолочного десерту | Махмудов, Артур Мамедович; Добробог, Юрій Володимирович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна |
2022 | Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десерті | Махмудов, Артур Мамедович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна |
2021 | Дослідження мікробіологічних показників кисломолочного десерту | Махмудов, Артур Мамедович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна |
2021 | Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів | Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович |
2022 | Організація виробництва сиру кисломолочного з переробкою вторинної молочної сировини на молочному комбінаті потужністю переробки 140 т молока за добу | Махмудов, Артур Мамедович |
2021 | Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів | Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович |