Browsing by Author Махмудов, Артур Мамедович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновленняМахмудов, Артур Мамедович; Гродська, Катерина Анатоліївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Белемець, Тетяна Олександрівна
2023Визначення поживної та енергетичної цінності кисломолочного десертуМахмудов, Артур Мамедович; Добробог, Юрій Володимирович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022Дослідження вмісту молочнокислих бактерій в кисломолочному десертіМахмудов, Артур Мамедович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2021Дослідження мікробіологічних показників кисломолочного десертуМахмудов, Артур Мамедович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2021Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертівБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович
2022Організація виробництва сиру кисломолочного з переробкою вторинної молочної сировини на молочному комбінаті потужністю переробки 140 т молока за добуМахмудов, Артур Мамедович
2021Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертівБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Махмудов, Артур Мамедович; Миколів, Іван Михайлович