Browsing by Author Москалюк, Оксана Євгеніївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 140  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018«Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатівВиноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2022Аналіз виробництва качиного м'яса в УкраїніГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Давиденко, Андрій Володимирович
2015Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктахПешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2018Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна
2018Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в УкраїніГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія Іванівна
2018Використання бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатівВасильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2020Використання білково-жирової емульсії на основі курячого жиру і шкірки у виробництві сосисокСолод, Анна Анатоліївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2022Використання каротин вмісної сировини у технології м'ясопродуктівГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило Геннадійович
2022Використання клітковини з насіння кунжута у технології м'ясних паштетівГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович
2020Використання крові у м’ясних продуктах спеціального харчуванняГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2022Використання нетрадиційної сировини у технології м'ясних паштетівГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Медяник, Марія Олександрівна; Кобилецький, Назар Ігорович
2016Використання рослинних білкових збагачувачів у технології паштетівБерезюк, Анна Сергіївна; Лисенко, Ірина Сергіївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна
2010Виробництво галактину з кролячого м'ясаКарпова, Тетяна Олексіївна; Гулик, Христина Мирославівна; Довженко, Сергій Олександрович; Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2014Делiкатес iз м'яса цесарки ( Патент на корисну модель № 94855)Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна
2014Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855)Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна
2020Дослідження біологічної цінності варених ковбас з використанням продуктів переробки кровіГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Рибальченко, Дмитро Юрійович
2022Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетівГащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило Геннадійович
2023Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатівВернигора, Анна Вікторівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2010Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатівЧайка, Ю. М.; Шміголь, Т. Ю.; Москалюк, Оксана Євгеніївна
2023Дослідження показників паштетних виробів з використанням клітковин насіння олійних культурЛіпінський, Кирило Андрійович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна