Browsing by Author Овсієнко, Кіра Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність виробництва сироваткових сирівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2015Безпека молочної продукціїСлободян, Ольга Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
2017Біологічні та хімічні контамінанти молочної продукціїСлободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2021Визначення оптимальної кількості внесення вітацель в сироватко-вершкові сириОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2017Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиноюГрек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
2021Визначення форм зв’язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнамиОвсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
2016Використання харчових добавок в молочних продуктахСлободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
2016Вплив властивостей білково-рослинних сумішей на термічно оброблені напівфабрикатиТимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
2017Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Скітьова, Дар'я Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2019Дослідження активності води сироватко-вершкових сирівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2018Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатівМихалевич, Артур Петрович; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2020Дослідження реологічних характеристик сироватко-вершкових сирівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2021Дослідження стану вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнамиОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2017Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2016Оптимізація складу молочно-білкових виробів з продуктами переробки насіння гарбузаОвсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
2021Особливості концентрування суміші в технології сироватко-вершкових сирівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2017Перспективні напрямки виробництва напівфабрикатівОвсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2019Психологічні аспекти управління персоналом на підприємствах харчової промисловостіОвсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур Петрович; Нікітіна, Ірина Всеволодівна
2017Підвищення техногенної безпеки лінії по виробництву морозиваСлободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна
2017Склад запіканки сирної з картопляною клітковиною (патент на винахід № 115515)Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна