Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 152
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження
Рябоконь, Наталія Валеріївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2013
Актуальність виробництва дитячих молочних продуктів
Грек, Олена Вікторівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2023
Актуальність споживання безлактозних молочних продуктів
Павлюк, Ірина Вікторівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Басс, Оксана Олександрівна
2019
Аналіз асортименту морозива різних країн світу
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
2013
Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
Рябоконь, Наталія Валеріївна
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2020
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтами
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021
Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2005
Визначення загального комплексного показника якості морозива
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
2022
Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з в-глюканом вівса
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2019
Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання β-глюкану вівса у технології морозива
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2022
Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирного
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2014
Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах
Рябоконь, Наталія Валеріївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012
Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молока
Шпачук, Людмила Володимирівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012
Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока
Шпачук, Людмила Володимирівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна