Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Перегуда, Микола Антонович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Борошно квасолі лабораторного помелу
Бондаренко, Т. М.
;
Харченко, Євген Іванович
;
Перегуда, Микола Антонович
1993
Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового
Доценко, Віктор Федорович
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Снежкін, Юрій Федорович
;
Хавін, О. О.
;
Качалай, Діана Полікарпівна
2014
Високодисперсне борошно з насіння квасолі
Кондратенко, Євгеній Володимирович
;
Перегуда, Микола Антонович
2012
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Ємельянова, Ніна Олександрівна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2015
Гранулометричний склад проміжних продуктів подрібнення при двоетапному подрібнення зерна пшениці в лабораторних умовах
Харченко, Євген Іванович
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Шніпко, Іван Петрович
2003
Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна
Сибірцева, І. О.
;
Бондар, Ігор Петрович
;
Перегуда, Микола Антонович
2009
Дослідження впливу екструзійного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумішей з насінням льону
Шаповаленко, Олег Іванович
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Павлюченко, Олена Станіславівна
;
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Романовська, А. В.
2013
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів
Буянова, І.
;
Подгорнюк, Інна Олександрівна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Харченко, Євген Іванович
2014
Дослідження способів подрібнення насіння квасоіл
Кондратенко, Євгеній Володимирович
;
Харченко, Євген Іванович
;
Перегуда, Микола Антонович
2009
Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону
Шаповаленко, Олег Іванович
;
Павлюченко, Олена Станіславівна
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
;
Перегуда, Микола Антонович
2012
Насіння льону як компонент зернових сумішей для відгодівлі карпових риб
Шаповаленко, Олег Іванович
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Павлюченко, Олена Станіславівна
2012
Науково-дослідна робота студентів : конспект лекцій
Корж, Тамара Володимирівна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Харченко, Євген Іванович
2008
Нові види сировини при виробництві кормів для риб
Шаповаленко, Олег Іванович
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Павлюченко, Олена Станіславівна
2016
Плющення зерна пшениці в лабораторних умовах
Харченко, Євген Іванович
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Рубан, Ірина Сергіївна
2013
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
Перегуда, Микола Антонович
;
Харченко, Євген Іванович
;
Корж, Тамара Володимирівна
;
Носенко, Володимир Єрофійович
;
Гуцало, Інна Володимирівна
2000
Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Терлецька, Віта Альбертівна
;
Миронова, Наталія Геннадіївна
;
Кобилінська, Олена Валеріївна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Качалай, Діана Полікарпівна
;
Ісаакян, Людмила Олександрівна
2011
Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)
Перегуда, Микола Антонович
;
Шаран, Андрій Васильович
;
Євтушенко, Олег Олександрович
1987
Сравнительная оценка эффективности использования цитрусового, яблочного и свекловичного пектинов в хлебопечении
Дробот, Вера Ивановна
;
Доценко, Виктор Федорович
;
Арсеньева, Лариса Юрьевна
;
Устинов, Юрий Васильевич
;
Перегуда, Микола Антонович
2013
Сучасна альтернатива м’ясному білку
Харченко, Євген Іванович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Корж, Тамара Володимирівна
;
Перегуда, Микола Антонович
2011
Технологія борошномельного виробництва : конспект лекцій
Перегуда, Микола Антонович
;
Харченко, Євген Іванович