Browsing by Author Перегуда, Микола Антонович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Борошно квасолі лабораторного помелуБондаренко, Т. М.; Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович
1993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоДоценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана Полікарпівна
2014Високодисперсне борошно з насіння квасоліКондратенко, Євгеній Володимирович; Перегуда, Микола Антонович
2012Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодомЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Перегуда, Микола Антонович; Ковбаса, Володимир Миколайович
2015Гранулометричний склад проміжних продуктів подрібнення при двоетапному подрібнення зерна пшениці в лабораторних умовахХарченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Шніпко, Іван Петрович
2003Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошнаСибірцева, І. О.; Бондар, Ігор Петрович; Перегуда, Микола Антонович
2009Дослідження впливу екструзійного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумішей з насінням льонуШаповаленко, Олег Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Романовська, А. В.
2013Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробівБуянова, І.; Подгорнюк, Інна Олександрівна; Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович
2014Дослідження способів подрібнення насіння квасоілКондратенко, Євгеній Володимирович; Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович
2009Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льонуШаповаленко, Олег Іванович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович
2012Насіння льону як компонент зернових сумішей для відгодівлі карпових рибШаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна
2012Науково-дослідна робота студентів : конспект лекційКорж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович
2008Нові види сировини при виробництві кормів для рибШаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна
2016Плющення зерна пшениці в лабораторних умовахХарченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Рубан, Ірина Сергіївна
2013Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарціПерегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Корж, Тамара Володимирівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гуцало, Інна Володимирівна
2000Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила Олександрівна
2011Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович
1987Сравнительная оценка эффективности использования цитрусового, яблочного и свекловичного пектинов в хлебопеченииДробот, Вера Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Арсеньева, Лариса Юрьевна; Устинов, Юрий Васильевич; Перегуда, Микола Антонович
2013Сучасна альтернатива м’ясному білкуХарченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович
2011Технологія борошномельного виробництва : конспект лекційПерегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович