Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 144
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення
Кушнір, Людмила Миколаївна
;
Науменко, Ксенія Андріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2010
Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом (Патент на корисну модель № 50226)
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Мірошник, Володимир Олександрович
;
Рева, Леонід Павлович
2014
Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонез
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Бончак, Інна Василівна
;
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2016
Барвні речовини листя чайного дерева
Усатюк, Надія Михайлівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2013
Булочні вироби з використанням овочевої сировини
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Бончак, Інна Василівна
2014
Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Бончак, Інна Василівна
;
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2014
Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2014
Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачків
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2014
Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометрії
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Калініченко, Ася Олександрівна
2017
Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу
Пугаєва, Світлана Андріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2017
Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Зичук, Тетяна Олександрівна
;
Мамаєва, Марія Миколаївна
2015
Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Ганечко, Марина Євгенівна
2015-05
Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу
Дащинська, Ольга Андріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016
Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація
Миндрул, Наталія Петрівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2014
Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикату
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
;
Бончак, Інна Василівна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2015-05
Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів
Дащинська, Ольга Андріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2019
Використання харчових відходів як вторинної сировини
Ткаченко, Євгенія Юріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
2015
Використанням комп’ютерної колориметрії при аналізі натуральних рослинних пігментів
Романіка, Євгенія Ігорівна
;
Іванов, Сергій Віталійович
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Петруша, Оксана Олександрівна