Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 144  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявленняКушнір, Людмила Миколаївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2010Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом (Патент на корисну модель № 50226)Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2016Барвні речовини листя чайного дереваУсатюк, Надія Михайлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Булочні вироби з використанням овочевої сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
2014Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2014Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометріїАрсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Калініченко, Ася Олександрівна
2017Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методуПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологійПетруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Зичук, Тетяна Олександрівна; Мамаєва, Марія Миколаївна
2015Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінюванняПетруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина Євгенівна
2015-05Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Визначення фальсифікації меду та його ідентифікаціяМиндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2014Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикатуФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2015-05Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктівДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2019Використання харчових відходів як вторинної сировиниТкаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Використанням комп’ютерної колориметрії при аналізі натуральних рослинних пігментівРоманіка, Євгенія Ігорівна; Іванов, Сергій Віталійович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна