Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Польовик, Володимир Вікторович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 89
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.
Шевченко, Ольга Володимирівна
;
Романченко, Наталія Миколаївна
;
Польовик, Володимир Вікторович
2015
Аналіз харчової цінності солодких страв
Бендас, Яна Юріївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
2022
Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції
Кузьмін, Олег Володимирович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Рибачук, Віталій Анатолійович
2014
Білкові рослинні натуральні добавки
Польовик, Володимир Вікторович
;
Вінніков, Владислав
;
Корецька, Ірина Львівна
2018
Вдосконалення технології десертів
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Клец, Дарина Олександрівна
2021
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
Польовик, Володимир Вікторович
2019
Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структури
Залужний, Тарас Валерійович
;
Плюта, В`ячеслав Вадимович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)
Корецька, Ірина Львівна
;
Кузьмін, Володимир Володимирович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2018
Використання горобини садової у технологіях вершкових кремів
Польовик, Володимир Вікторович
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Використання лохини в технології збивних десертів
Воробйова, Анастасія Михайлівна
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
2019
Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях
Шамшур, Анна Григорівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2014
Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванні
Польовик, Володимир Вікторович
;
Вінніков, Владислав
;
Корецька, Ірина Львівна
2017
Використання пюре калини та сироватки молочної, як поліпшувачів холодних збивних десертів
Маліневська, Олександра Олександрівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2019
Використання солодких структуроутворювачів для покращення якості десерту
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Кравчук, Надія Миколаївна
2014
Використання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробів
Байда, Андрій
;
Польовик, Володимир Вікторович
2016
Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах
Бендас, Яна Юріївна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2017
Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів
Николайчук, Юлія Віталіївна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2022
Дослідження антиоксидантної здатності настоїв із кавозамінників
Кузьмін, Олег Володимирович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Грушевська, Ірина Олегівна
2017
Дослідження впливу пюре садової горобини на якість вершкового крему
Польовик, Володимир Вікторович
;
Дубина, Віта Петрівна
;
Корецька, Ірина Львівна