Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Пушка, Ольга Сергіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 76
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях
Романюк, Ангеліна Василівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018
Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах
Коваль, Ольга Володимирівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2021
Барна індустрія в умовах пандемії
Устінова, Катерина Романівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2021
Бренд - як невід′ємна складова успішності функціонування готельного підприємства
Козаченко, Ольга Володимирівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2023
Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі
Винник, Ірина Олександрівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2013
Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури
Самойленко, І. П.
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2013
Використання нової рослинної сировини в солодких стравах
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2014
Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіях
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Ісай, Валерій Миколайович
2014
Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2013
Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
Корецька, Ірина Львівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2022
Використанням можливостей соціальних мереж в індустрії гостинності
Мирошник, Юлія Анатоліївна
;
Абрамова, Асьят Георгіївна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2020
Вплив COVID-19 та карантинних обмежень на заклади гостинної індустрії України
Абрамова, Асьят Георгіївна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Мирошник, Юлія Анатоліївна
2017
Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре
Горкуша, Людмила Валеріївна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Кузьмін, Олег Володимирович
2014
Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальцію
Пересічний, Михайло Іванович
;
Пушка, Ольга Сергіївна
2021
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
;
Губеня, В′ячеслав Олександрович
;
Люлька, Олександр Миколайович
2016
Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалів
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Патичук, Вадим Петрович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016
Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Патичук, Вадим Петрович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2021
Дослідження конкурентної стратегії готельного господарства в Україні
Абрамова, Асьят Георгіївна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Мирошник, Юлія Анатоліївна
2015
Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикату
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2015
Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Ткачук, Юрій Михайлович