Browsing by Author Пшенична, Тетяна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Амінокислотний склад білково-ягідних згустківПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2021Визначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молокаГрек, Олена Вікторівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Ніколаєва, Марія Сергіївна
2017Визначення параметрів термокислотного осадження білків молока ягідними коагулянтамиПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
2021Вплив антиоксидантної активності ягід на зберігання сиркової маси з підвищеним вмістом жируПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Шиманюк, Ілля Вячеславович
2022Вплив антиоксидантів різного походження на зберігання продуктів з підвищеним вмістом жируПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2017Вплив концентрату білка на консистенцію напою із молочної сировиниПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2016Вплив концентрату білка – регулятора в’язкісних характеристик на консистенцію кисломолочного напоюГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна
2021Вплив масової частки жиру молока на вихід концентратів білково-ягіднихПшенична, Тетяна Володимирівна; Ніколаєва, Марія Сергіївна; Грек, Олена Вікторівна
2019Вплив ягідного коагулянту на структурно-механічні характеристики концентратів білково-ягіднихПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
2016Вплив ягідного пюре на процес коагуляції молочного білкуПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2017Дослідження мікробіологічних показників білково-ягідних згустків при зберіганніПархомова, Юлія Валеріївна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2019Дослідження показників якості концентратів білково-ягіднихПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2016Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберіганняПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2021Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробівГрек, Олена Вікторівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Ніколаєва, Марія Сергіївна
2018Оптимізація параметрів термокислотного осадження білків молока ягідними коагулянтамиПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2020Перехід поліфенольних сполук у білково-ягідні згустки під час денатурації білків молокаПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2018Показники якості полікомпонентних згустків, отриманих термокислотним осадженням білківмолокаПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чубенко, Лариса Михайлівна
2019Поліфенольний склад концентратів білково-ягіднихПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2021Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничногоПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
2020Розроблення критеріїв вибору ягідної сировини в якості коагулянту білків молокаПшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна