Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Пшенична, Тетяна Володимирівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Амінокислотний склад білково-ягідних згустків
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2021
Визначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молока
Грек, Олена Вікторівна
;
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Ніколаєва, Марія Сергіївна
2017
Визначення параметрів термокислотного осадження білків молока ягідними коагулянтами
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
;
Онопрійчук, Олена Олександрівна
2021
Вплив антиоксидантної активності ягід на зберігання сиркової маси з підвищеним вмістом жиру
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
;
Шиманюк, Ілля Вячеславович
2022
Вплив антиоксидантів різного походження на зберігання продуктів з підвищеним вмістом жиру
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2017
Вплив концентрату білка на консистенцію напою із молочної сировини
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2016
Вплив концентрату білка – регулятора в’язкісних характеристик на консистенцію кисломолочного напою
Грек, Олена Вікторівна
;
Красуля, Олена Олександрівна
;
Пшенична, Тетяна Володимирівна
2021
Вплив масової частки жиру молока на вихід концентратів білково-ягідних
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Ніколаєва, Марія Сергіївна
;
Грек, Олена Вікторівна
2019
Вплив ягідного коагулянту на структурно-механічні характеристики концентратів білково-ягідних
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
;
Онопрійчук, Олена Олександрівна
2016
Вплив ягідного пюре на процес коагуляції молочного білку
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
;
Красуля, Олена Олександрівна
2017
Дослідження мікробіологічних показників білково-ягідних згустків при зберіганні
Пархомова, Юлія Валеріївна
;
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2019
Дослідження показників якості концентратів білково-ягідних
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2016
Зміна мікробіологічних показників білково-ягідних згустків протягом зберігання
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2021
Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів
Грек, Олена Вікторівна
;
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Ніколаєва, Марія Сергіївна
2018
Оптимізація параметрів термокислотного осадження білків молока ягідними коагулянтами
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2020
Перехід поліфенольних сполук у білково-ягідні згустки під час денатурації білків молока
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2018
Показники якості полікомпонентних згустків, отриманих термокислотним осадженням білківмолока
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
;
Онопрійчук, Олена Олександрівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Чубенко, Лариса Михайлівна
2019
Поліфенольний склад концентратів білково-ягідних
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2021
Підвищення біологічної цінності концентрату білково-чорничного
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна
2020
Розроблення критеріїв вибору ягідної сировини в якості коагулянту білків молока
Пшенична, Тетяна Володимирівна
;
Грек, Олена Вікторівна