Browsing by Author Рахметов, Джамал Бахлулович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Біологічна цінність білка щавнатуБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ткачук, Василь Анатолійович; Рахметов, Джамал Бахлулович
2017Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекеру з подовжени терміномОболкіна, Віра Іллівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових масБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рибачок, Альбіна Вікторівна; Хома, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2015Влияние нетрадиционного растительного сырья на пищевую ценность и качество хлебаСильчук, Татьяна Анатольевна; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Зуйко (Кулинич), Вера Игоревна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2016Дослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культурБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Кириченко, Марина Михайлівна; Петрук, Леся Олегівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2015Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Деклараційний патент на корисну модель № 103794)Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Бендас, Яна Юріївна
2016Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід № 113239)Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Бендас, Яна Юріївна
2017Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінаріїСобін, Олексій Владиславович; Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2019Особливості підготовки бульб смикавцю їстівного залежно від температурного режиму та зволоженняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2022Порошок щавнату - перспективний збагачувач для нноваційних харчових продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2017Природні харчові сорбенти зерна просяних культурБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Петрук, Леся Михайлівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2016Склад холодного соусу "Щавнатик" (Деклараційний патент на корисну модель № 112391)Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2017Склад холодного соусу "Щавнатик" (Патент на винахід № 115396)Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2018Смикавець їстівний – цінна сировина для виробництва функціональних харчових продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2021Стахіс (stachys sieboldii miq.) – перспективна сировинна рослина для збагачення біологічної та харчової цінності продуктів на зерновій основіБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Стахіс - перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ярош, Катерина Олександрівна; Пшеницький, Олег Геннадійович; Рахметов, Джамал Бахлулович
2019Сучасні тенденції підвищення якості харчових продуктів на зерновій основіБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Харчова цінність щавнатуБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2020Хліб оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Коломоєць, Катерина Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Шавнат - джерело біологічно цінного білкаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Бондаревський, Володимир; Ткачук, Василь Анатолійович; Пушняк, Ірина Вікторівна; Рахметов, Джамал Бахлулович