Browsing by Author Рашевська, Тамара Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 102  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначенняРашевська, Тамара Олексіївна; Свирид, О. В.
2014Актуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного бурякаПодковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2013Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пастиРашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П.
2012Вершкове масло збагачене порошком із морквиІванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2013Використання білків сироватки для збагачення масляної пастиКовтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2013Використання білків сироватки для збагачення полікомпонентної масляної пастиРашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій Анатолійович
2013Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового маслаІванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2012Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового маслаРашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2005Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначенняСіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2012Використання сиропу з чорниці при виготовленні йогуртуРашевська, Тамара Олексіївна; Макошко, Ю. В.; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Лозовська, Т. С.
2014Вплив біополімеру пектин на наноструктуру вершкового маслаІванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2009Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового маслаМахоніна, Марина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2007Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
2009Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2011Вплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льонуМахоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2008Вплив наноструктури на мікробіологічні процеси у вершковому маслі з полісахаридами при його зберіганніРашевська, Тамара Олексіївна
2011Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2009Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2013Гепатопротекторні властивості сироваткових білківКовтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2010Дисперність плазми у вершковому маслі з добавкою із насіння льонуМахоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович