Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента. | Шевченко, Ольга Володимирівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович |
2011 | Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія Миколаївна |
2017 | Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтва | Мамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна |
2019 | Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода | Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович |
2019 | Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарства | Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович |
2012 | Дослідження тепловіддачі і розробка випарних апаратів із застосуванням в них струменевої генерації рідини | Ткачук, Ростислав Арсентійович; Осауленко, Юрій Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна |
2019 | Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів | Романченко, Наталія Миколаївна; Риндін, Андрій Володимирович; Павлюченко, Олена Станіславівна |
2015 | Застосування дезінфікуючого засобу «жавель-клейд» у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна |
2016 | Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна |
2015 | Застосування планетарних механізмів для перемішування речовин під дією сил інерції | Костін, Володимир Борисович; Романченко, Наталія Миколаївна; Ковальов, Олександр Іванович |
2014 | Математичне моделювання процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна |
2018 | Методика визначення комплексного показника якості дріжджів | Кузьмін, Олег Володимирович; Шулак, Мар’яна Ярославівна; Романченко, Наталія Миколаївна |
2014 | Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна |
2018 | Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скором | Міщенко, Ксенія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович |
2010 | Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733) | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Косенко, Катерина Ігорівна; Бондар, Лариса Миколаївна |
2012 | Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна |
2016 | Удосконалення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням засобів на основі активного хлору | Гусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна |
2012 | Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю | Романченко, Наталія Миколаївна |