Browsing by Author Романченко, Наталія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.Шевченко, Ольга Володимирівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
2011Аналіз мікробіологічних процесів під час перероблення тростинного цукру–сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія Миколаївна
2017Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтваМамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна
2019Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-водаКузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович
2019Встановлення рівня якості страв у закладах ресторанного господарстваКузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав Віталійович
2012Дослідження тепловіддачі і розробка випарних апаратів із застосуванням в них струменевої генерації рідиниТкачук, Ростислав Арсентійович; Осауленко, Юрій Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна
2019Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексівРоманченко, Наталія Миколаївна; Риндін, Андрій Володимирович; Павлюченко, Олена Станіславівна
2015Застосування дезінфікуючого засобу «жавель-клейд» у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романченко, Наталія Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
2015Застосування планетарних механізмів для перемішування речовин під дією сил інерціїКостін, Володимир Борисович; Романченко, Наталія Миколаївна; Ковальов, Олександр Іванович
2014Математичне моделювання процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна
2018Методика визначення комплексного показника якості дріжджівКузьмін, Олег Володимирович; Шулак, Мар’яна Ярославівна; Романченко, Наталія Миколаївна
2014Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна
2018Розробка інноваційної технології страв із збалансованим амінокислотним скоромМіщенко, Ксенія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович
2010Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Косенко, Катерина Ігорівна; Бондар, Лариса Миколаївна
2012Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцюГусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна
2016Удосконалення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням засобів на основі активного хлоруГусятинська, Наталія Альфредівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
2012Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцюРоманченко, Наталія Миколаївна