Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Сапіга, Вікторія Ярославівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 72
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Аналіз асортименту морозива різних країн світу
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
2021
Бета-глюкан з вівса як функціонально-технологічний інгредієнт у складі морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2020
Взаємодія науки та філософії
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Кітов, Микола Григорович
2022
Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтами
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021
Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019
Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання β-глюкану вівса у технології морозива
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2021
Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Точкова, Оксана Василівна
2022
Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирного
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2023
Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочного
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2020
Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022
Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2023
Дослідження впливу ізоляту сироваткових білків на мікроструктуру морозива сироваткового
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
2022
Дослідження процесу виморожування води у низькожирному морозиві з бета-глюканом вівса
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2022
Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирного
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019
Життя є бажання, а бажання - нескінченна мука
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Кітов, Микола Григорович
2021
Закономірності процесу ферментативного гідролізу протопектину у пюре з м’якоті овочів для підвищення їх стабілізаційної здатності у складі морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак, Тетяна Григорівна
2022
Комплексна органолептична оцінка морозива з β-глюканом вівса
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна