Browsing by Author Сапіга, Вікторія Ярославівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 72  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз асортименту морозива різних країн світуПоліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2021Бета-глюкан з вівса як функціонально-технологічний інгредієнт у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Взаємодія науки та філософіїСапіга, Вікторія Ярославівна; Кітов, Микола Григорович
2022Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтамиСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса у технології морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктівСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктівСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2022Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2023Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництваМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарстваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2023Дослідження впливу ізоляту сироваткових білків на мікроструктуру морозива сироватковогоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2022Дослідження процесу виморожування води у низькожирному морозиві з бета-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2022Дослідження фізико-хімічних показників вівсяного β-глюкану у складі морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019Життя є бажання, а бажання - нескінченна мукаМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кітов, Микола Григорович
2021Закономірності процесу ферментативного гідролізу протопектину у пюре з м’якоті овочів для підвищення їх стабілізаційної здатності у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак, Тетяна Григорівна
2022Комплексна органолептична оцінка морозива з β-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна