Browsing by Author Сахаренко, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Виробництво функціональної ферментованої продукції із застосуванням лікарської сировиниЛесечко, О. А.; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з лікарської сировиниСахаренко, Оксана Олександрівна; Петрук, Галина Миколаївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Точкова, Оксана Василівна
2013Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2012Перспективи використання нанотехнологій в консервній промисловостіБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (патент на винахід № 108446)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2015Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на винахід № 108707 UA)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2015Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 109213 UА)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94544)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94547)Бандуренко, Галина Михайлівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна
2014Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна