Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Сидор, Василь Михайлович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів
Кеда, Анжела Сергіївна
;
Сидор, Василь Михайлович
;
Карповець, Петро Макарович
;
Karpovets, Petro
;
Григор'єва, Любов Іванівна
;
Grigorieva, Lyubov
2016
Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства
Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
;
Сидор, Василь Михайлович
2016
Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності
Потребенко, Олександр Григорович
;
Сидор, Василь Михайлович
;
Карповець, Петро Макарович
;
Григор'єва, Любов Іванівна
2016
Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничного
Лепуга, Вікторія Миколаївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2020
Вирішення проблем недостатньої кількості вітамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
Сидор, Василь Михайлович
2020
Вирішення проблем недстатньої кількості вітамінамінів та мінеральних речовин у раціоні харчування населення України
Сидор, Василь Михайлович
2018
Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового
Сидор, Василь Михайлович
;
Панченко, Оксана Юріївна
;
Луговська, Оксана Андріївна
2019
Вплив гігієнічного дизайну обладнання та упаковки на безпечність харчових продуктів
Веліканов, Олександр Олександрович
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2017
Вплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогурту
Кеда, Анжела Сергіївна
;
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2013
Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2016
Впровадження системи НАССР на підприємствах з виробництва безалкогольних напоїв
Трехлебова, Ольга Олександрівна
;
Сидор, Василь Михайлович
;
Карповець, Петро Макарович
;
Григор'єва, Любов Іванівна
2014
Гуміарабік, як гідроколоїд в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктів
Луговська, Оксана Андріївна
;
Боярська, Ольга Вікторівна
;
Гальчук, Віталій Олегович
;
Сидор, Василь Михайлович
2018
Гігієнічний дизайн технологічного обладнання та споживчого упакування як запорука виробництва безпечної харчової продукції
Сидор, Василь Михайлович
;
Веліканов, Олександр Олександрович
2015
Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива
Боярська, Ольга Вікторівна
;
Кошова, Валентина Миколаївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2015
Дослідження якості пива з додаванням соку бузини
Сидор, Василь Михайлович
;
Кошова, Валентина Миколаївна
;
Боярська, Ольга Вікторівна
;
Лавна, Марія Ігорівна
2015
Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2014
Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масловода у харчових продуктах
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
;
Нікітчіна, Тетяна Іванівна
2016
Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини
Рудь, Олена Миколаївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2016
Крохмалі в виробництві харчових продуктів
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович
2014
Модифіковані крохмалі та їх використання при виробництві харчових продуктів
Луговська, Оксана Андріївна
;
Сидор, Василь Михайлович