Browsing by Author Силка, Ірина Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Автоматизація розрахунків хроматографічних величин утримування при ідентифікації ароматичних речовинСилка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна
2017Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіроолійної сировини в харчові ароматизаториСилка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович; Науменко, Ксенія Андріївна; Чепель, Наталія Василівна
2015Аналіз зміни якості продукції під час зберіганняСилка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна
2020Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович
2012Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олійЧепель, Наталія Василівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Усенко, Віталій Олександрович; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2012Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олійЧепель, Наталія Василівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Усенко, Віталій Олександрович; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2016Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походженняФролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович; Силка, Ірина Миколаївна
2016Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної стравиСилка, Ірина Миколаївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Козуб, Марина Миколаївна
2016Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктівСилка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Гуць, Віктор Степанович
2012Льодяникова карамель (Патент на корисну модель № 69306)Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна
2013Льодяникова карамель (Патент України на винахід № 102892)Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна
2010Нові підходи до ароматизації спредівСилка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Грек, Олена Вікторівна; Чепель, Наталія Василівна
2011Обґрунтування принципових основ способу розділення і виділення домішкових оптично активних ізомерів ефірних олій як ароматоформуючих складових натуральних ароматизаторівФролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Усенко, Віталій Олександрович; Силка, Ірина Миколаївна; Чепель, Наталія Василівна
2015Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил УкраїниСилка, Ірина Миколаївна
2011Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировиниКоваль, Ольга Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Силка, Ірина Миколаївна
2016Ресурсозберігаючі підходи при переробці ефіроолійної сировиниФролова, Наталія Епінетівна; Силка, Ірина Миколаївна
2019Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287)Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна
2016Склад смузі "Фітнес" (Деклараційний патент на корисну модель № 112819)Силка, Ірина Миколаївна; Семененко, Юлія Андріївна; Польовик, Володимир Вікторович
2010Спосіб визначення температури кипіння летких компонентів ефірних олій методом імітованої дистиляції (Патент України на корисну модель № 52810)Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Усенко, Віталій Олександрович