Browsing by Author Стахурська, Лілія Вацлавівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2018Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Використання соєвого борошна в якості білкового збагачувача напівфабрикату «Профітролі»Коваленко, Валерія Олександрівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Коваль, Ольга Володимирівна
2022Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустріїТкачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Насичення діоксидом вуглецю середовища при зброджуванні пивного сусла, і аналіз факторів впливу на дріжджову клітинуКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Василів, Володимир Павлович
2020Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинностіКовальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2019Покращення діяльності готельного комплексу «Поділля» у контексті оптимізації операційної діяльностіГейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2020Розробка кексів оздоровчого призначенняКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Савчук, Любов Борисівна
2019Розширення асортименту виробів функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2021Система корпоративних цінностей та корпоративна культура на підприємствах готельної індустріїТкачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115498 UA)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2017Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115499 UA)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112245 UA)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA)Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2019Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування.Оперхальська, Марія Віталіївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна