Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 | Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2018 | Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарства | Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2017 | Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства | Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2017 | Використання соєвого борошна в якості білкового збагачувача напівфабрикату «Профітролі» | Коваленко, Валерія Олександрівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Коваль, Ольга Володимирівна |
2022 | Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустрії | Ткачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2016 | Насичення діоксидом вуглецю середовища при зброджуванні пивного сусла, і аналіз факторів впливу на дріжджову клітину | Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Василів, Володимир Павлович |
2020 | Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності | Ковальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2019 | Покращення діяльності готельного комплексу «Поділля» у контексті оптимізації операційної діяльності | Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2020 | Розробка кексів оздоровчого призначення | Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Савчук, Любов Борисівна |
2019 | Розширення асортименту виробів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства | Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2021 | Система корпоративних цінностей та корпоративна культура на підприємствах готельної індустрії | Ткачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2017 | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115498 UA) | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2017 | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115499 UA) | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2016 | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112245 UA) | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2016 | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA) | Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2019 | Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування. | Оперхальська, Марія Віталіївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія Вацлавівна |