Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 105
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Аналіз діяльності SPA-індустрії
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
;
Кудлай, Анна Андріївна
;
Калініченко, Тетяна Павлівна
2023
Аналіз сучасної технології Sous Vide із використанням українських гідробіонтів
Грицкевич Анастасія Олександрівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2014
Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України
Довга (Козачишена), Олена Олександрівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2016
Анімаційні технології в молодіжному туризмі
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
;
Маліневська, Олександра Олександрівна
2015
Аромамаркетинг в готельному бізнесі
Базалук, Лідія Борисівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021
Безглютенові продукти в харчуванні людини
Вархол, Вероніка Олегівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2022
Визначення збалансованості раціонів харчування
Кузьмін, Олег Володимирович
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
;
Лабенська, Наталія Вікторівна
;
Дериш, Андрій Дмитрович
;
Берладин, Павліна Василівна
;
Грушевська, Ірина Олегівна
2021
Визначення оптимальних параметрів активації дріжджів у присутності сухої картопляної добавки
Попова, Світлана Юріївна
;
Гопкало, Лариса Михайлівна
;
Слащева, Аліна Вячеславівна
;
Пусікова, Олена Анатоліївна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2012
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення
Топольник, Віра Григорівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2013
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів
Топольник, Віра Григорівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2015
Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства
Базалук, Лідія Борисівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2022
Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів
Вархол, Вероніка Олегівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021
Використання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробів
Дяченко, Ольга
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2020
Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства
Омельченко, Марія Сергіївна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2017
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
Антоненко, Ірина Ярославівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Бабич, Ірина Михайлівна
;
Басюк, Дарія Іванівна
;
Безпала, Ольга Василівна
;
Божук, Тетяна
;
Бондар, Наталія Петрівна
;
Бугаєва, Олена
;
Вітряк, Оксана Павлівна
;
Гембець, Алла Вікторівна
;
Головко, Ольга Миколаївна
;
Гринюк, Олег Юрійович
;
Грянило, Анжеліка Василівна
;
Заварзіна, Валерія
;
Зваричук, Едуард Олександрович
;
Іванов, Андрій Миколайович
;
Казанцева, Катерина Анатоліївна
;
Калмикова, Ірина Семенівна
;
Ковешніков, Володимир Сергійович
;
Мазурець, Роман Русланович
;
Масляк, Петро Олексійович
;
Марцин, Тетяна Олександрівна
;
Меліх, Олена Олександрівна
;
Мельник, Ірина Леонідівна
;
Нездоймінов, Сергій Георгійович
;
Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна
;
Поколодна, Марія Миколаївна
;
Руднєва, Марина Григорівна
;
Саркісян, Ганна Овсепівна
;
Сологуб, Юрій Іванович
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
;
Ткаченко, Любов Володимирівна
;
Хорохоріна, Валерія
2022
Вплив цукрового діабету на харчування людини
Дяченко, Ольга Сергіївна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2015
Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2021
Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
;
Антоненко, Артем Васильович
2021
Глютен – «небезпечна речовина» чи маркетинговий хід?
Огійчук, Софія Михайлівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
2022
Десерти зниженої енергетичної цінності
Сокол, Аліна Олегівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна