Browsing by Author Терлецька, Віта Альбертівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 81  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз якості чайної продукціїРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2008Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солодуПіддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Махинько, Валерій Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
2012Вибір показників і критерію ефективності функціонування системи управління цивільним захистом об’єкта господарювання у надзвичайних ситуаціяхПечковський, I. O.; Терлецька, Віта Альбертівна; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна
2019Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаївРуденко, Олександр; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2010Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2000Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2011Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сєдих, Ольга Леонідівна
2012Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пиваКошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.; Терлецька, Віта Альбертівна
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2009Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктівБоднар, А. В.; Зінченко, Інна Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
2020Використання нетрадиційної сировини та її вплив на показники готового пиваРоманова, Зоряна Миколаївна; Романов, Олексій Сергійович; Терлецька, Віта Альбертівна
2014Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличокДем'яненко, Інна Вікторівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2013Дослідження безпечності рослинної сировиниРубанка, Катерина Володимирівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2010Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчуванняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
2018Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів ГібіскусуШпачук, Марина; Точона, Анастасія; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2012Дослідження впливу гідротермічного оброблення та використання смакових добавок на процес сушіння грибів печерицьЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2014Дослідження впливу зміни екстрагенту на хімічний склад екстрактів під час процесу екстрагуванняРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна
2012Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович
2017Дослідження впливу температури на хімічний склад екстрактів чаю чорного у процесі екстрагуванняРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2009Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна