Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Топчій, Оксана Анатоліївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 121
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2001
Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Клименко, Михайло Миколайович
2017
Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
Гончаренко, Таїса Юріївна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2021
Безвідходні технології як шлях до розширення ресурсних можливостей
Горішній, Павло Олегович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2013
Безпека застосування харчових добавок
Полумбрик, Олег Максимович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2021
Біомодифікація вторинної сировини для виробництва м'ясопродуктів
Козка, Олексій Олегович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2016
Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людини
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Котляр, Євген Олександрович
2007
Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Карпенко, Петро Олександрович
2012
Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Донець, Олександр Петрович
2012
Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Донець, Олександр Петрович
2021
Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2018
Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових
Мехед, Галина Сергіївна
;
Гончаренко, Таїса Юріївна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2021
Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів
Горішній, Павло Олегович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
2018
Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів
Жадько, Марина Іванівна
;
Котляр, Євген Олександрович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2015
Використання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібів
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Гримайло, Ірина Олегівна
;
Іващук, Павло Васильович
2015
Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Котляр, Євген Олександрович
;
Гримайло, Ірина Олегівна
2014
Використання білків тваринного походження як один з напрямів ресурсозбереження при виробництві реструктурованих шинок
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Донець, Олександр Петрович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2014
Використання клітковини для збагачення січених напівфабрикатів
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Котляр, Євген Олександрович
;
Сизоненко, Дмитро Юрійович
;
Пащенко, Оксана Василівна
2018
Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів
Кущ, Руслана Вікторівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2019
Використання композицій з борошна зернових у технології посічених напівфабрикатів
Кущ, Руслана Вікторівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2019
Використання натуральних барників у виробництві варених ковбас
Верченко, Михайло Дмитрович
;
Котляр, Євген Олександрович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна