Browsing by Author Устименко, Ігор Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 112  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Аюрведичні властивості сухих сніданків з яблукНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2018Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Використання бульб чуфи в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2021Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типуУстименко, Ігор Миколайович; Піпка, Роман Володимирович
2020Використання лікарської сировини в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2021Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Кучинський, Вячеслав Валерійович
2020Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиціїНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дарюга, Олена Анатоліївна
2016Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішейУстименко, Ігор Миколайович; Суслик, Віталій Олександрович
2020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2018Дослідження мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
2020Желе з підвищеною харчовою цінністюНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович
2019Забезпечення якості соусів емульсійного типу з використанням поліфункціонального напівфабрикатуУстименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кравчук, Світлана Валеріївна
2021Збивна солодка страва з поліфункціональним напівфабрикатомНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович
2020Збитий кисломолочно-рослинний десерт з насінням чіаНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович
2020Коригування складу фризерного морозива за аюрведичними рекомендаціямиНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2020Масляна суміш з поліфункціональним напівфабрикатомУстименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Морозиво для балансування капхи-дошіНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2020Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на винахід № 121724)Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2019Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна