Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Ущаповський, Артем Олегович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Ущаповський, Артем Олегович
2017
Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначення
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2014
Використання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2019
Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення
Москаленко, Владислав Олександрович
;
Ущаповський, Артем Олегович
2015
Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
;
Ущаповський, Артем Олегович
;
Солонуха, Юлія Володимирівна
2020
Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату
Ущаповський, Артем Олегович
;
Комарницький, Роман Вікторович
2014
Дослідження впливу овочевих порошків на властивості помадної маси
Ущаповський, Артем Олегович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2020
Дослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикату
Ущаповський, Артем Олегович
2020
Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості»
Ущаповський, Артем Олегович
2021
Екологічність закладів готельного господарства
Ущаповський, Артем Олегович
2019
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2021
Ландшафтний дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
Ущаповський, Артем Олегович
2018
Обгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначення
Ущаповський, Артем Олегович
;
Гоцуляк, Віталій Ярославович
2018
Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Ущаповський, Артем Олегович
2020
Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину
Ущаповський, Артем Олегович
;
Комарницький, Роман Вікторович
2017
Перспективи використання буряку столового у виробництві цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2021
Перспективи використання ламінарії у технології овочевих страв
Ущаповський, Артем Олегович
2020
Перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
Ущаповський, Артем Олегович
2019
Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа
Гоцуляк, Віталій Ярославович
;
Ущаповський, Артем Олегович