Browsing by Author Фалендиш, Наталія Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 73  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Булочка «Кокосик» (патент на корисну модель № 130415)Фалендиш, Наталія Олексіївна; Шиян, Галина Миколаївна
2008Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництваТесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Степанюк, І. С.
2010Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015Визначення вмісту важких металів у продуктах для дитячого харчуванняБелінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2020Використання борошна кіноа світлого та фітоекстракту ромашки при виробництві органічного хлібаБорковський, Захар Андрійович; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2020Використання борошна тефу при виробництві органічного хлібаБлаженко, Марія Сергіївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Зінченко, Інна Миколаївна
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2014Використання особливостей спектрів відбивання для якісного аналізу сухого молокаНосенко, Володимир Єрофійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Белінська, Крістіна Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2017Використання порошку виноградних кісточок у виробництві хлібаБайсарович, Оксана Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015Використання продуктів переробки вівса в хлібопеченніЗверевич, Ольга Сергіївна; Щур, Раїса Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Янюк, Тетяна Іванівна
2016Використання продуктів переробки гречки у хлібопеченніКиричик, Ольга Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2021Використання продуктів переробки органічного гарбуза для розширення асортименту органічних цукерокКохан, Олена Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Потилко, Зоряна Ігорівна
2021Використання продуктів із коноплі в технології хлібаХоптинська, Сніжана Броніславівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2005Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсівРіпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковальов, Олександр Володимирович
2010Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарстваХілініч, Є. Ю.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
1996Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Бужак, Л. І.
2008Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсівЛевченко, Н. І.; Якубчик, Ю В.; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробівВасиленко, Юлія Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2012Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Казмірчук, Олена Анатоліївна
2009Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктівЛогвінчук, В. А.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович