Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Фалендиш, Наталія Олексіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 73
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Булочка «Кокосик» (патент на корисну модель № 130415)
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Шиян, Галина Миколаївна
2008
Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Тесля, Ольга Дмитрівна
;
Дробот, Віра Іванівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Степанюк, І. С.
2010
Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах
Зінченко, Інна Миколаївна
;
Терлецька, Віта Альбертівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015
Визначення вмісту важких металів у продуктах для дитячого харчування
Белінська, Крістіна Олександрівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2020
Використання борошна кіноа світлого та фітоекстракту ромашки при виробництві органічного хліба
Борковський, Захар Андрійович
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2020
Використання борошна тефу при виробництві органічного хліба
Блаженко, Марія Сергіївна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Зінченко, Інна Миколаївна
2009
Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба
Рябкова, Надія Володимирівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Терлецька, Віта Альбертівна
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
2014
Використання особливостей спектрів відбивання для якісного аналізу сухого молока
Носенко, Володимир Єрофійович
;
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
;
Гуцало, Інна Володимирівна
;
Белінська, Крістіна Олександрівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2017
Використання порошку виноградних кісточок у виробництві хліба
Байсарович, Оксана Миколаївна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015
Використання продуктів переробки вівса в хлібопеченні
Зверевич, Ольга Сергіївна
;
Щур, Раїса Володимирівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Янюк, Тетяна Іванівна
2016
Використання продуктів переробки гречки у хлібопеченні
Киричик, Ольга Миколаївна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2021
Використання продуктів переробки органічного гарбуза для розширення асортименту органічних цукерок
Кохан, Олена Олександрівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Потилко, Зоряна Ігорівна
2021
Використання продуктів із коноплі в технології хліба
Хоптинська, Сніжана Броніславівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2005
Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів
Ріпка, Наташа Іванівна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Ковальов, Олександр Володимирович
2010
Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства
Хілініч, Є. Ю.
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
1996
Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хліба
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Суходол, Вікторія Хомівна
;
Бужак, Л. І.
2008
Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів
Левченко, Н. І.
;
Якубчик, Ю В.
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
2015
Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів
Василенко, Юлія Миколаївна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Ткачук, Юрій Михайлович
2012
Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Казмірчук, Олена Анатоліївна
2009
Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів
Логвінчук, В. А.
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Ковбаса, Володимир Миколайович