Browsing by Author Харітон, Тамара Яківна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованогоБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Смульська, Юлія Владиславівна; Харітон, Тамара Яківна
2004Вивчення будови та властивостей вітаміну В1Українець, Анатолій Іванович; Харітон, Тамара Яківна; Полумбрик, Олег Максимович
2013Використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищХарітон, Тамара Яківна
2015Впровадження інформаційно- комунікативних технологій навчання при підготовці студентів технологічних спеціальностейПопова, Інна Вадимівна; Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Харітон, Тамара Яківна
2003Дослідження вмісту вітаміну В1, в спирто-водних розчинахХарітон, Тамара Яківна; Полумбрик, Олег Максимович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Прибильський, Віталій Леонідович
2011Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капустиУкраїнець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Харітон, Тамара Яківна; Харітон, Наталія Григорівна
2012Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищХарітон, Тамара Яківна; Прядко, Т. П.
2016Розроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металівХарітон, Тамара Яківна
2012Розроблення сухих молочно-рослинних концентратів антиоксидантної діїВолох, Т. О.; Харітон, Тамара Яківна
2012Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробівХарітон, Тамара Яківна; Прядко, Т. П.
2014Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробівХарітон, Тамара Яківна