Browsing by Author Харітон, Тамара Яківна
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Смульська, Юлія Владиславівна; Харітон, Тамара Яківна |
2004 | Вивчення будови та властивостей вітаміну В1 | Українець, Анатолій Іванович; Харітон, Тамара Яківна; Полумбрик, Олег Максимович |
2013 | Використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ | Харітон, Тамара Яківна |
2015 | Впровадження інформаційно- комунікативних технологій навчання при підготовці студентів технологічних спеціальностей | Попова, Інна Вадимівна; Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Харітон, Тамара Яківна |
2003 | Дослідження вмісту вітаміну В1, в спирто-водних розчинах | Харітон, Тамара Яківна; Полумбрик, Олег Максимович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Прибильський, Віталій Леонідович |
2011 | Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капусти | Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Харітон, Тамара Яківна; Харітон, Наталія Григорівна |
2012 | Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ | Харітон, Тамара Яківна; Прядко, Т. П. |
2016 | Розроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металів | Харітон, Тамара Яківна |
2012 | Розроблення сухих молочно-рослинних концентратів антиоксидантної дії | Волох, Т. О.; Харітон, Тамара Яківна |
2012 | Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробів | Харітон, Тамара Яківна; Прядко, Т. П. |
2014 | Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробів | Харітон, Тамара Яківна |