Browsing by Author Шевченко, Тетяна Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із раковин рапани (Патент на корисну модель № 82775)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій (Патент на корисну модель № 82765)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
2022Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктахСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко, Тетяна Петрівна
2013Забезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировиниГаленко, Олег Олександрович; Шевченко, Тетяна Петрівна
2014Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використанняШевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Гармаш, Дмитро Вікторович
2014Хіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використанняШевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Іжевська, Діана Анатоліївна
2020Інтенсифікація технологічних процесів виготовлення сирокопчених ковбасСтрашинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Ромазан, Олександр Вікторович; Шевченко, Тетяна Петрівна