Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 122
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Активність води як показник якості і безпечності м’ясних продуктів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2004
Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробів
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2013
Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Венглюк, Олександр Володимирович
;
Горобець, Юлія Сергіївна
2020
Безнітритні технології для виготовлення м’ясних виробів
Жук, Вікторія Олександрівна
;
Михавко, Тамара Романівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2019
Безнітритні технології для м’ясних продуктів
Жук, Вікторія Олександрівна
;
Михавко, Тамара Романівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2007
Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини
Гапченко, Наталія Олегівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2011
Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Пешук, Людмила Василівна
2011
Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Гащук, Олександра Ізидорівна
;
Донець, Олександр В.
2011
Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Стращенко, С. В.
;
Донець, Олександр Петрович
2012
Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Донець, Олександр Петрович
2012
Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
;
Донець, Олександр Петрович
2018
Вивчення кріопротекторних властивостей білково-полісахаридних сумішей у складі посічених напівфабрикатів
Скочко, Олексій Іванович
;
Друговейко, Владислав Олексійович
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Масліков, Максим Михайлович
2017
Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон в складі м’ясних фаршевих систем
Скочко, Олексій Іванович
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2021
Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна
2020
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2020
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах у виробництві стейків за технологією «Sous-vide»
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Нікішина, Тетяна Сергіївна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2013
Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів
Лоскутова, Ксенія Сергіївна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2018
Використання білково-жирових емульсій у виробництві реструктурованих шинкових виробів
Жук, Вікторія Олександрівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2016
Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонці
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2014
Використання білків тваринного походження як один з напрямів ресурсозбереження при виробництві реструктурованих шинок
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Донець, Олександр Петрович
;
Топчій, Оксана Анатоліївна