Browsing by Author Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 110  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного вікуЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, О. М.
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівЛєбєдєва, Анна Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Гончарова, Яна Володимирівна
2021Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молокаКорольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2014Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Корольчук, Ірина Миколаївна
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2016Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олійБелемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складомЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, О. М.
2017Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних пастЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Грабова, Тетяна Леонідівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Пасічний, Василь Миколайович
2017Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктівБелемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Євгенія Олегівна; Блінова, Галина Вікторівна
2013Використання кореню куркуми у технології сметанних виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Білоцерківець, О. М.
2016Використання купажів натуральних рослинних олій у технології продуктів молоковмісних сирнихЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Білоцерківець, Олена Миколаївна; Романова, С. О.; Белемець, Тетяна Олександрівна
2013Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктівГрабовська, Олена Вячеславівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
2015Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевіїЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Белемець, Тетяна Олександрівна
2015Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктівТетеріна, Світлана Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна