Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 110
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного віку
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Білоцерківець, О. М.
2016
Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощів
Лєбєдєва, Анна Олександрівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016
Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ ів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Гончарова, Яна Володимирівна
2021
Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока
Корольчук, Ірина Миколаївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016
Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Федонюк, Марія Анатоліївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016
Вивчення забарвлюваних речовин в прянощах
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Миколів, Іван Михайлович
2014
Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Корольчук, Ірина Миколаївна
2012
Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017
Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощів
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Миколів, Іван Михайлович
2017
Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних паст
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Миколів, Іван Михайлович
2016
Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олій
Белемець, Тетяна Олександрівна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015
Визначення технологічних параметрів виробництва продуктів молоковмісних сирних зі збалансованим жирнокислотним складом
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Білоцерківець, О. М.
2017
Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Грабова, Тетяна Леонідівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
2017
Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктів
Белемець, Тетяна Олександрівна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
;
Мельник, Євгенія Олегівна
;
Блінова, Галина Вікторівна
2013
Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Білоцерківець, О. М.
2016
Використання купажів натуральних рослинних олій у технології продуктів молоковмісних сирних
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
;
Білоцерківець, Олена Миколаївна
;
Романова, С. О.
;
Белемець, Тетяна Олександрівна
2013
Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів
Грабовська, Олена Вячеславівна
;
Подобій, Олена Валеріївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
2015
Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Белемець, Тетяна Олександрівна
2015
Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів
Тетеріна, Світлана Миколаївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016
Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Миколів, Іван Михайлович
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна