Browsing by Author Ясінська, Ірина Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів представлених на ринку УкраїниГромик, Тетяна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2013Безалкогольні сокові напої антиоксидантної дії з фітоекстрактамиЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2022Біоактивні компоненти пророщеного насіння соняшнику (Helianthus annuus l.)Ясінська, Ірина Леонідівна
2019Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійногоЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2019Використання пророщеного насіння у технології оздоровчих продуктівЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2018Використання рослинних добавок з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології харчових продуктів з високим вмістом жирівЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2013Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарстваІванова, Вікторія Джанівна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2016Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культурЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2021Вплив хлориду натрію на синтез сполук антиоксидантної дії при пророщуванні гречкиЯсінська, Ірина Леонідівна
2016Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировиниЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2021Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної діїЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2021Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямуванняГромик, Тетяна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2018Макронутрієнтний склад насіння гречки та соняшника до та після пророщуванняЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2021Ноотропи: характеристика, фізіологічна дія, безпечність споживанняЯкимець, Карина Юріївна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2022Огляд ринку спортивних напоївЯсінська, Ірина Леонідівна; Головенько, Анастасія
2014Оптимізація параметрів екстрагування фенольних сполук плодів айвиЗагоруй, Ніна; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2020Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукціїЯсінська, Ірина Леонідівна
2020Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної діїЯсінська, Ірина Леонідівна
2019Повноцінне харчування населення як фактор продовольчої безпеки та сталого розвитку країниЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2020Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировиниЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна