Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Ясінська, Ірина Леонідівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Аналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів представлених на ринку України
Громик, Тетяна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
2013
Безалкогольні сокові напої антиоксидантної дії з фітоекстрактами
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2022
Біоактивні компоненти пророщеного насіння соняшнику (Helianthus annuus l.)
Ясінська, Ірина Леонідівна
2019
Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійного
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2019
Використання пророщеного насіння у технології оздоровчих продуктів
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2018
Використання рослинних добавок з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології харчових продуктів з високим вмістом жирів
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2013
Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарства
Іванова, Вікторія Джанівна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
2016
Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культур
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2021
Вплив хлориду натрію на синтез сполук антиоксидантної дії при пророщуванні гречки
Ясінська, Ірина Леонідівна
2016
Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировини
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2021
Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної дії
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2021
Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування
Громик, Тетяна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
2018
Макронутрієнтний склад насіння гречки та соняшника до та після пророщування
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2021
Ноотропи: характеристика, фізіологічна дія, безпечність споживання
Якимець, Карина Юріївна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
2022
Огляд ринку спортивних напоїв
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Головенько, Анастасія
2014
Оптимізація параметрів екстрагування фенольних сполук плодів айви
Загоруй, Ніна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2020
Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукції
Ясінська, Ірина Леонідівна
2020
Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії
Ясінська, Ірина Леонідівна
2019
Повноцінне харчування населення як фактор продовольчої безпеки та сталого розвитку країни
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2020
Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировини
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна