Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Тези доповідей ІПДО за Ключові слова "aromatic raw materials"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджено перспективу використання рослинної сировини у якості природного антиоксиданту для подовження терміну придатності борошняних кондитерських виробів. Визначено елементний склад листків пажитника. The perspective of using plant material as a natural antioxidant for prolonging the shelf life of flour confectionery products has been researched. Determined the elemental composition of fenugreek leaves.