root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Переглянути за ключовими словами
Тези доповідей
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд Тези доповідей за Ключові слова ""Kyiv Pai""
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Вантажиться...
Документ
Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie»
(
2022
)
Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
Показати більше
проаналізово харчову цінність та туристичний потенціал нового гастрономічного символу столиці України - випічки "Kyiv pie".
Показати більше