root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Переглянути за ключовими словами
05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7362
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 20 з 523
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
a comprehensive quality index
1
accelerate maturation
1
accelerated electrons flow (picowave) processing
1
acid cheese
1
active packaging
1
albumen mass
1
algorithmization of quality
1
allergenicity
1
amaranth
1
ambassador
1
amino acid composition
1
animal protein
2
animal protein preparations
1
anolyte
1
antioxidant
1
antioxidant NovaSOL-C
1
antioxidants
1
aroma
1
ash
1
autolysis
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
27
»