root.skip-to-content
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Переглянути за ключовими словами
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Постійне посилання зібрання
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7367
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів за Ключові слова
Перейти
Зараз показуємо
1 - 20 з 126
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
abiotic factors
1
additives containing carotene
1
agrarian hydrogel
1
aroma
1
biochemical content
1
biologically active substances
2
carrot
1
cavitation
1
chemical composition
1
chlorophyll-containing vegetables
1
chlorophyllipt
1
chlorophylls
1
commodity quality
1
complex processing
1
cryogenic «shock» freezing
1
cryomechanical destruction
1
cryoresistance
1
cucumbers
1
degree of crushing
1
drying
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
»