Продукт м'ясовмісний запечений (Патент на корисну модель № 82758)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлено задачу розробки харчового продукту на м'ясній основі, який за органолептичними показниками і харчовою цінністю комплексу сировини, що застосовується для його виробництва, дозволив би поєднати м'ясну, рибну та рослинну сировину і отримати готовий продукт з високими показниками якості. Utility model is based on the task the development of food based on meat, which in organoleptic and nutritional value of the complex raw materials used to produce it, would combine meat, fish and plant material and get a finished product with high quality performance .

Опис

Ключові слова

фарш, колагеновий наповнювач, запікання, baking, collagen filler, stuffing, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 82758 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Продукт м'ясовмісний запечений / Пасічний В. М., Наглюк Д. М., Єленець Ю. А.; власник НУХТ. — № u 201300847 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.

Зібрання