Ціноутворення та управління попитом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторання справа» всіх форм навчання. Lecture for students in preparation 6.140101 "hotel and restaurant business" all forms of education.

Опис

Ключові слова

методи ціноутворення, цінові стратегії, ціноутворення, ціна, тариф, витрати, знижка, попит, пропозиція, supply, pricing methods and pricing strategies, pricing, price, rate, cost, discount, demand, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Скригун, Л. В. Маркетинг : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання. Ціноутворення та управління попитом / Н. П. Скригун, Л. В. Чорноус. – К.: НУХТ, 2011. – 79 с.