Ціноутворення та управління попитом
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторання справа» всіх форм навчання.
Lecture for students in preparation 6.140101 "hotel and restaurant business" all forms of education.
Опис
Ключові слова
методи ціноутворення, цінові стратегії, ціноутворення, ціна, тариф, витрати, знижка, попит, пропозиція, supply, pricing methods and pricing strategies, pricing, price, rate, cost, discount, demand, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Скригун, Л. В. Маркетинг : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання. Ціноутворення та управління попитом / Н. П. Скригун, Л. В. Чорноус. – К.: НУХТ, 2011. – 79 с.