Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10997
Title: | Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131) |
Authors: | Шульга, Оксана Сергіївна Ковбаса, Володимир Миколайович Шаран, Андрій Васильович Петрова, Жанна Олександрівна |
Keywords: | буряковий порошок харчоконцентратна промисловість екструдовані продукти сухе картопляне пюре харчова цінність свекольный порошок пищеконцентратная промышленность екструдированные продукты сухое картофельное пюре пищевая ценность beetroot powder food-concentrate industry extruded products dry potato puree nutritional value кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Issue Date: | 2008 |
Citation: | Патент № 36131 UA, МПК А23L 1/214 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. : заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № u 200807097 ; заявл. 21.05.2008 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19, 2008 р. |
Abstract: | Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10997 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pkvmek36131.pdf | 54.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.