Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.
Опис
Ключові слова
буряковий порошок, харчоконцентратна промисловість, екструдовані продукти, сухе картопляне пюре, харчова цінність, свекольный порошок, пищеконцентратная промышленность, екструдированные продукты, сухое картофельное пюре, пищевая ценность, beetroot powder, food-concentrate industry, extruded products, dry potato puree, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Патент № 36131 UA, МПК А23L 1/214 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. : заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № u 200807097 ; заявл. 21.05.2008 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19, 2008 р.