Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.

Опис

Ключові слова

буряковий порошок, харчоконцентратна промисловість, екструдовані продукти, сухе картопляне пюре, харчова цінність, свекольный порошок, пищеконцентратная промышленность, екструдированные продукты, сухое картофельное пюре, пищевая ценность, beetroot powder, food-concentrate industry, extruded products, dry potato puree, nutritional value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Патент № 36131 UA, МПК А23L 1/214 (2006.01) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. : заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № u 200807097 ; заявл. 21.05.2008 ; опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19, 2008 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced