Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів. The properties of modified starches have been investigated.

Опис

Ключові слова

модифікований крохмаль, піноподібна структура, гідрофільність, кондитерські вироби, modified starch, foam structure, hydrophilicity, confectionery, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.

Зібрання