Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження з метою вивчення властивостей модифікованих крохмалів.
The properties of modified starches have been investigated.
Опис
Ключові слова
модифікований крохмаль, піноподібна структура, гідрофільність, кондитерські вироби, modified starch, foam structure, hydrophilicity, confectionery, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Самойленко, І. П. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / І. П. Самойленко, О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 9 (106). – С. 3-6.