Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.

Опис

Ключові слова

варена ковбаса, засолювання, м’ясна сировина, boiled sausage, zasolyuvannya, meat raw material, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент № 102973 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієм / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № а 201211761 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.

Зібрання