Дослідження сухих десертних молочних сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій.

Опис

Ключові слова

фруктоза, fructose, сорбіт, сорбит, sorbite, ячмінно-солодовий екстракт, ячменно-солодовый экстракт, barley-malt extract, цикорій, цикорий, chicory, цикорні суміші, цикорные смеси, chicory’s mixes, топінамбур, топинамбур, topinambour, сухі десертні молочні суміші, dried dairy dessert mixes, сухие десертные молочные смеси, відновні властивості, восстанавливающие свойства, soluble properties, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Гребельник, О. П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О. П. Гребельник, А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені Гжицького. – 2013. – Том.15, № 3 (57), Ч. 4. – С. 47-54.

Зібрання