Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11677
Title: Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий
Authors: Арсеньева, Лариса Юрьевна
Ященко, Виктория Сергеевна
Калиниченко, Ася Александровна
Конончук, Виктория Николаевна
Keywords: бродильно-формующий агрегат
сухарные изделия
холодная экструзия
fermenting-forming aggregate
rusk goods
cold extrusion
Issue Date: 2012
Citation: Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко, А. А. Калиниченко, В. Н. Конончук // Стратегия качества в промышленности и образовании : VIII международная конференция, 8–15 июня 2012. – Варна, 2012. – Т. 3. – С. 19–21.
Abstract: Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11677
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Varna.pdf83.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.