Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.

Опис

Ключові слова

бродильно-формующий агрегат, сухарные изделия, холодная экструзия, fermenting-forming aggregate, rusk goods, cold extrusion

Бібліографічний опис

Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко, А. А. Калиниченко, В. Н. Конончук // Стратегия качества в промышленности и образовании : VIII международная конференция, 8–15 июня 2012. – Варна, 2012. – Т. 3. – С. 19–21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced