Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування (Патент на корисну модель № 84515)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування, що містить Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, який відрізняється тим, що додатково містить Bifidobacterium longum, Bifidobacterium reuteri, Lactobacterium acidophilum в кількості мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5 Composition of mixture of microorganisms is for the production of soul-milk child's food that contains stuffs Streptococcus of thermophiius, Lactobriumacte of derbrueckii subsp.bulgaricum, that differs in that additionally contains Bifidobacterium of longum, Bifidobacterium of reuteri, Lactobacterium of acidophilum in an amount the masses. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5

Опис

Ключові слова

бактеріальна закваска, біохімічні властивості, мікроорганізми, молочнокислі бактерії, bacterial cultures, biochemical properties, microorganisms, lactic acid bacteria, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Патент № 84515 UA A23C 9/12 C12N 1/20 Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування / Воронцов О. О., Кадієвська І. А.,; Національний університет харчових технологій - № u 2013 04779; заявл. 15.04.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20.

Зібрання